Decoratie

Muurschildering

Zowel binnen als buiten toepasbaar in vele vormen, kleuren en groottes. Wij verzorgen een ontwerp op maat en de uitvoer van dit ontwerp op maat met producten die optimaal zijn voor uw wensen.

Tromp l’oeil

‘Bedrieg het oog’. Bijvoorbeeld een doorkijk naar een mooi uitzicht buitenshuis waar helemaal geen daglichtopening in de muur zit. Of een lelijke wand die er bedrieglijk mooi uit komt te zien dankzij deze mooie toepassing van dit decoratie schilderwerk. 

Vaak toegepast in de vorm van een muurschildering maar ook toepasbaar op bijvoorbeeld deuren, vloeren en wandbeplating.

Grisaille

Ingetogen schilderwerk dat al eeuwen, maar vooral vanaf de 15de eeuw, wordt gemaakt en vaak werd toegepast als onderschildering in natuurlijke pigmenten en sobere kleurtonen als bruin en grijs. Ook erg mooi in combinatie met kalei- en kalkverf of stuc deco om een natuurstenen beelden in nissen te imiteren.

Handgeschilderd & ‘draagbaar’ behang

Wanddecoratie met een oorsprong in de 16de en 17de eeuw vertaald naar het comfort van de 21ste eeuw. Maak kennis met onze klassieke interpretatie van modern glasvliesbehang. We maken per project en per oppervlakte een uniek ontwerp naar uw wens en dit leidt tot een handgeschilderde afbeelding op stroken glasvliesbehang. Dit doen we uitsluitend met de beste verfproducten en materialen. We werken vanuit een studio. Dan zijn we niet continu bij u thuis aan het werk. Dit is wel het geval is wanneer u bijvoorbeeld een muurschildering besteld. Ons handgeschilderde behang sluit prachtig op elkaar aan omdat we een techniek hebben ontwikkeld waarmee we het behang meerdere keren kunnen opplakken en van de wand af kunnen halen.